Green Gypsy Spices – Potatoes for Pimps
€5,99
Gooi deze kruidenmix over al je aardappel creaties, zoals aardappelpuree, aardappels uit de oven, frietjes of gebakken aardappels. Deze aardappel kruiden passen bij zowel gewone aardappels als bij zoete aardappels en brengen jouw kook kunsten naar een hoger level!
Niet pittig, maar lekker kruidig.
Aardappel kruiden voor al jouw aardappel-creaties
Omdat jouw aardappels en frietjes een melange van kruiden verdienen in plaats van alleen maar zout! Maak je zoete aardappels uit de oven, frietjes, en alles uit aardappel-land lekkerder dan ooit met deze aardappel kruiden.
Door de combinatie van o.a. rozemarijn en knoflook krijg je een mediterrane smaak, maar door de paprika, komijn, chili en nootmuskaat wordt het nog veel exotischer. Wees niet bang: deze aardappel kruiden zijn niet pittig, maar de mix geeft een diepere, licht kruidige smaak aan al je gerechten, zonder dat het overheersend is. Gooi heel simpel een snufje over je aardappels of frietjes en je bent er al. Je kunt deze aardappel kruiden in het begin al over je aardappels gooien terwijl je ze insmeert met wat olie, of over je aardappel heen gooien als ze al klaar zijn, zoals je ook bij zout zou doen. Zout zelf hoef je dan niet meer te gebruiken.
Bang voor e-stoffen hoef je ook niet te zijn: onze kruidenmixen bevatten helemaal geen zooi, alleen kruiden en specerijen. Ook zit er weinig tot geen zout in alle mixen.
Ook lekker: probeer Potatoes 4 Pimps eens over je eitje of in een quiche in plaats van zout om dat wow-gevoel te krijgen.
Lekker bij:
- Alles van aardappels; zoete aardappels, normale, frietjes, puree en uit de oven.
- Groenten
- Over ei of in een omelet
- In een stamppot
Uitverkocht
Gebruiksaanwijzing kruidenmix:
Gebruik 1 tl per persoon voor de best gekruide frietjes of aardappels ooit. Ga bijvoorbeeld voor zoete aardappel patat: Verwarm de oven voor op 220 graden. Was de zoete aardappel goed. Je hoeft ze niet te schillen, maar was ze onder de kraan met bijvoorbeeld de grove kant van een schuursponsje. Snijd de aardappel dan in dunne reepjes. Gooi ze in een kom met een scheut olijfolie en 1 theelepel per persoon van dit kruidenmengsel (voor 1 zoete aardappel kom je op 1 eetlepel). Roer alles goed door elkaar, zodat overal wat kruiden en olie te vinden is. Verspreid nu de zoete aardappel frietjes over een bakpapiertje en zet ze zo’n 30 minuten in de oven. Keer ze halverwege om en let op: ze verbranden makkelijk, want ze zijn fanatiek op deze temperatuur. Maar hé, je wilt ze wel knapperig hebben toch?
Eigenschappen
Ingrediënten
Gerelateerde producten
Kruidenboter – Feestje
€6,99
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.